Loading color scheme

Politika privatnosti
Što sve pokriva politika privatnosti?

Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. Ova politika privatnosti regulira i detaljno opisuje glavna načela privatnosti koja primjenjujemo na podatke koje prikupljamo putem naših usluga. Kliknite ovdje za pristup našoj politici privatnosti koja regulira našu korporativnu web stranicu.

O našim uslugama

Specijalizirani smo za razne usluge. Naš je cilj pružiti usluge na temelju vašeg nedavnog ponašanja pri pregledavanju. Uz našu uslugu trebali biste dobiti personaliziranu pomoć koja je za vas relevantnija od standardne koju biste dobili bez nas. Kliknite ovdje za više informacija o našim uslugama.

 

O našoj tehnologiji

Podatke prikupljamo putem kolačića postavljenih na vaš preglednik. 

Sigurnost podataka

Imajte na umu da možemo ažurirati ili promijeniti ovu politiku privatnosti. Ako revidiramo našu politiku privatnosti, objavit ćemo te promjene u ovoj izjavi o privatnosti i na drugim mjestima koja smatramo prikladnima, tako da ste svjesni koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima, ako ih otkrijemo to. Ako izvršimo bilo kakve materijalne promjene, obavijestit ćemo vas putem obavijesti na ovoj stranici prije nego što promjena stupi na snagu. Molimo kliknite ovdje za najnoviju verziju pravila o privatnosti..

E-mail: anita.vila85@gmail.com